Anesthesioloog, Chef de Clinique

0,8 – 1 fte

De vakgroep Anesthesiologie
De vakgroep bestaat momenteel uit 16 anesthesiologen en 2 anesthesiologen chefs de clinique. In een goed uitgeruste werkomgeving wordt de anesthesiologie in de volle breedte en naar de laatste inzichten uitgeoefend. In samenwerking met het Antonius Ziekenhuis Nieuwegein verzorgen wij het perifere opleidingsjaar voor arts-assistenten. De uitgebreide mogelijkheid zich te bekwamen in echogeleide locoregionale technieken wordt zeer gewaardeerd. De vakgroep staat voor goede en veilige patiëntenzorg en kenmerkt zich door een grote betrokkenheid naar zijn patiënten, de organisatie en elkaar.
Belangrijke waarden in het team zijn: vertrouwen, respect, collegialiteit, duidelijke communicatie, humor en relativeringsvermogen.

Wat vragen we van jou?
Wij nodigen je graag uit als je jezelf herkent in de volgende kenmerken:
  • Je bent een enthousiaste collega anesthesioloog met goede communicatieve vaardigheden;
  • Je oefent het vak graag in de volle breedte uit;
  • Je bent een teamspeler en herkent zich in onze waarden;
  • Je wilt jouw ervaring uitbreiden in een groot perifeer ziekenhuis;
  • Je kunt op korte termijn starten.

Wat bieden wij jou?
Na een selectieprocedure, die uitgevoerd wordt door de vakgroep en de vacaturecommissie van de Bossche Specialisten Coöperatie, bieden wij een tijdelijke overeenkomst in een prachtig topklinisch ziekenhuis. Je krijgt een aanstelling in dienst van de BSC voor de duur van 1 jaar, deze geschiedt conform AMS-regeling en voorwaarden. Datum van in dienst treden zal in overleg vastgesteld worden.

Wie zijn wij
De BSC is het samenwerkingsverband van alle medisch specialisten die werken in het JBZ. De BSC staat voor samenwerken, met oog voor elkaar en elkaars talenten, bevlogen en energiek. Binnen onze coöperatie zetten wij ons gezamenlijk in voor voortreffelijke zorg met aandacht voor duurzame inzetbaarheid, mogelijkheden voor ondernemerschap en ruimte voor innovatie. Wij zijn een betrouwbare partner, voor jou als medisch specialist, maar ook voor onze patiënten en onze samenwerkingspartners. Zo kunnen wij samen met onze collega’s, onze partners het gezondheidswelzijn van de bewoners in de regio Den Bosch verhogen.

Interesse in deze vacature?
We komen graag met je in gesprek! Jouw reactie kan je richten aan mevr. drs. A.M. (Anneke) van der Leeuw- van Beek, voorzitter van de Bossche Specialisten Coöperatie. Jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae kan je versturen via het online sollicitatieformulier. Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen bij ons op de afdeling.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Je wordt gevraagd referenties op te geven dan wel toestemming te verlenen referenties in te winnen.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met mw. F.L.M. (Fenne) Aarts, vakgroepvoorzitter of dhr. M.G.F. (Maarten) van Wijk medisch manager, telefoonnummer (073) 553 26 57.
Voor informatie over de Bossche Specialisten Coöperatie kan je contact opnemen met mevr. drs. A.M. (Anneke) van der Leeuw- van Beek via telefoonnummer (073) 553 84 71. De Bossche Specialisten Coöperatie is het samenwerkingsverband van alle specialisten in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Algemene informatie over het Jeroen Bosch Ziekenhuis staat vermeld op de website www.jbz.nl.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentiecheck bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam bent geweest, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. De referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aannamegesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures

Mijzo

Basisarts

Waalwijk
In overleg
Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Waarnemend huisarts of huisarts in dienst Huisartsenpraktijk ...

Prinsenbeek
In overleg